Серпнева педагогічна конференція

2015-08-27

/Files/images/Майя Петровна.jpg

Серпнева конференція педагогічних працівників міста Южного відбулася 27 серпня 2015 року у приміщенні ЗОШ №1. Тема цьогорічної конференції: «Сучасна освіта. Нові контексти. Нові рішення».

У пленарному засіданні конференції взяли участь:міський голова Новацький Володимир Миколайович, керуюча справами виконкому Южненської міської ради Шегіда Лариса Георгіївна, директор міського центру зайнятості Щербакова ЛюдмилаВолодимирівна, представники правоохоронних органів, працівники відділу освіти та його методичного кабінету, директори освітянських установ, голови профспілкових організацій, педагоги.

Розпочала конференцію начальник управління освіти, культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Наконечна М.П, яка у своєму вступному слові зазначила, що сьогодні освітяни нашого міста мають змогу спокійно розпочинати новий навчальний рік, але ніхто ні на хвилину не має права забувати, що на сході нашої країни зберігається складна ситуація. За територіальну цілісність та суверенітет Української Держави проливають кров наші солдати, гинуть мирні жителі. Майя Петрівна запропонувала вшанувати хвилиною мовчання пам'ять загиблих

Під час пленарного засідання з доповіддю виступила начальник відділу світи управління ОКСМП ЮМР Алексєєва С.В.

Традиційно була проведена церемонія нагородження кращих педагогічних працівників міста.

Музичні вітання учасники конференції приймали від учениці ЗОШ №1 Спіциної Поліни і вихованці дошкільного навчального закладу №1 «Золота рибка» та солістки народного ансамблю бандуристів та обрядової пісні «Заграва» Михайлової Агати.

Друга частина конференції була проведена у формі семінарів-тренінгів на тему «Використання ІКТ в навчально-виховному процесі як сумова зростання педагогічної майстерності вчителя та розвитку активної творчої особистості учня».

Тренінги були проведені для наступних категорій педагогічних працівників:

І. Керівники закладів освіти ІV. Початкова освіта

ІІ. Виховна робота V. Суспільно-гуманітарний напрямок

ІІІ. Дошкільна освіта VІ. Природничо-математичний напрямок

VІІ. Художньо-естетичний цикл, трудове навчання та фізична культура

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi