• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Останні події
  • VІІ обласна спартакіада працівників загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів

VІІ обласна спартакіада працівників загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів

2015-06-19

/Files/images/спартакыада.jpg

З 17 по 19 червня 2015 року відбулася VІІ обласна спартакіада працівників загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів. Місто Южне було представлено командою у складі: Голикова О.О. , Мельниченко С.В., Ковальова Д.О., Сварника В.Б., Цонкової М.О., Дькової В.Д., Скараєвої Т.М., Заволокіної Н.А., Осипчук І.В., Комарова Д.Ю., Байтаза О.П., Кравчука І.М., Качмарської В.М., Ніколаєвої Т.Г. Всього в обласній спартакіаді взяло участь 19 команд Одеської області. Учасники заходу змагалися з таких видів спорту: волейболу, настільного тенісу, шахів та легкої атлетики.

Кожен вид спорту проходив у запеклій боротьбі, особливо «спекотно» було на волейбольному полі. Спостерігаючи за тим, як подають м’ячі математики, мовники, біологи, як приймають покручені паси історики, як активно вболівають колеги за гравців, дивуєшся: звідки стільки енергії, азарту та молодецького запалу в наших педагогів. У цьому виді спорту команда міста Южного посіла ІІ місце. У ході змагань із настільного тенісу наша команда посіла 8 командне місце. Напружена гра була між педагогами в змаганнях із шахів – і наша команда виборола І місце. У загальнокомандному заліку з легкої атлетики Сварник В.Б. та Цонкова М.О. посіли ІІ призове місце.

За сумою всіх набраних балів команда міста Южного вийшла на І місце та стала абсолютними переможцями VІІ обласної спартакіади працівників загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів. Вітаємо переможців!

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi