Міський Фестиваль вуличних ігор

2015-06-17

/Files/images/Безымянный.jpg

З 08.04 по 17.06.2015 року серед учнів ЗНЗ міста Южного проведено Фестиваль вуличних ігор.

Фестиваль проведено з метою організації змістовного дозвілля дітей та підлітків, виховання позитивного ставлення до рухової активності, пропаганди здорового способу життя. Директорами загальноосвітніх навчальних закладів проведено підготовчу роботу з педагогічними працівниками, призначено відповідальних осіб за організацію та проведення І (шкільного) етапу, який проходив з 08 квітня по 15 травня 2015 року. До складу команд загальноосвітніх навчальних закладів входили учні 1-3-их, 5-8-их та 10-их класів.

Заступниками директорів школи з виховної роботи разом із вчителями фізичної культури сформовано команди учнів-волонтерів, які проводили І (шкільний) та ІІ (міжшкільний) етапи Фестивалю.

ІІІ (міський) етап відбувся 17.06.2015 року між командами всіх загальноосвітніх закладів міста. Учні-волонтери підготували для дітей наступні ігри: «Вудочка», «Гречка», «Влучний стрілець», «Пересувний ринг», «Ми весела дітвора», «Риболовля», «Стрибки по геометричним купинам», «Гігантський крок», «День-ніч», «Естафета».

По закінченню діти отримали солодощі та дипломи за активну участь в Фестивалі вуличних ігор.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi